dissabte, 12 d’octubre del 2013

Utilitats desconegudes




Creació d'un índex

Quants cops has realitzat un treball extens i has tingut que realitzar l'índex mirant la pàgina en la que corresponia cadascuna de les seccions creant-lo manualment puntet a puntet amb problemes d'estètica? 

Doncs aquí t'ensenyaré pas a pas en aquest blog com dur a terme aquesta creació tan fàcil i útil en el teu treball:


1er PAS:
SELECCIONEM aquell títol important d'aquest treball, i després MARCAREM amb l'ESTIL "Título 1", o també escollir "Título 2", "Título 3" per si volem fer subtítuls.




2n PAS:
Un cop aplicada la selecció dels títols, en l'espai on volem fer l'índex, posar el cursor, després al menú anar a REFERENCIAS, a continuació a TABLA DE CONTENIDO, finalment a INSERTAR TABLA DE CONTENIDO i piquem aceptar.








3er I ÚLTIM PAS:
En cas de que realitzis qualsevol modificació, per actualitzar l'índex hauràs de desar els canvis picant el BOTÓ DRET, després ACTUALIZAR CAMPOS i finalment ACTUALIZAR TODA LA TABLA.







És ben fàcil, 3 simples passos de tres minuts que et faciliten el treball de 10 minuts. Aprendre coses noves és fascinant, i gràcies aquesta informació el desconeixement de les noves tecnologies farà que puguem instruir-nos aplicant les facilitats que ens ofereix. 

Per tant és important aprofitar al màxim i aplicar les innovacions per no enrederir-te en el que ens rodeja i domina actualment, ja que si no posem interès i ens despreocupem, el que aconseguirem és evadir-nos de l'actual món el qual ens ha tocat viure.  




Per últim m'agradaria posar dos vídeos:

- El primer perquè veieu la importància de la TECNOLOGIA, la qual ha augmentat i segons Manuel Castells diu que: "NO ES FUTURO, ES PRESENTE".

       


- El segon, perquè vull que veieu els avenços a la que pot arribar la TECNOLOGIA.

       



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada