diumenge, 13 d’octubre del 2013

Coneixements bàsics

Què és?
És actualment el navegador més utilitzat mundialment, segur que la majoria de vosaltres el feu servir. Bona part de l'èxit és degut a la rapidesa i a la gran quantitat de funcions que ens ofereix.

Es caracteritza per un espai conegut com a Google STORE, el qual ens garanteix aplicacions i extensions considerades útils per la labor escolar i docent o inclús també per aprendre i per un mateix.


Google STORE













Un cop ets al STORE, a la tenda de Google, trobaràs a l'esquerra multitud d'aplicacions i extensions. Quan trobis alguna que et pugui ser útil o inclús interessant SELECCIONAR-LA i picar +GRATIS per descarregar-la.


Per exemple, si t'interessa l'astronomia, vas a Google Store i trobes l'aplicació sobre el Solar System, per a la vegada practicar l'anglès:




Un cop hagis picat +GRATIS, posarà COMPROBANDO, i apareixerà un missatge que et preguntarà si vols AFEGIR, cliquem i directament passarà al teu escriptori Google.








En el cas que volguessis esborrar l'aplicació és tan fàcil com BOTÓ DRET, i després ELIMINAR, llavors apareixerà un missatge que et preguntarà si vols ELIMINAR i cliquem.




Com posar en marxa dos usuaris de manera paral·lela


Quants cops has tingut que tancar la sessió de correu per veure una altra compte?
Avui dia tenim moltes comptes obertes principalment per motius professionals, per motius escolars, universitaris o personals.

De quina manera podem tenir obertes més d'un compte? Aquesta resposta farà que pugueu veure les dues alhora sense problemes i sense la necessitat d'anar tancant i obrint. És ben senzill i a la vegada molt útil, per tant atents a les meves explicacions.

1er PAS:
PICAR les tres ratlles de herramientas, CONFIGURACIÓN i anar a l'apartat d'USUARIOS.




2n i ÚLTIM PAS:
AÑADIR USUARIO, i així tants cops com adreces vulguem tenir obertes de manera paral·lela al mateix temps.



Curiositat en cas d'accident


Quants cops se t'ha tancat per accident la finestra i no has sabut tornar a les pàgines visitades recentment?
És tan fàcil com PICAR les tres ratlles de herramientas, HISTORIAL.





La utilitat dels marcadors


Quants cops t'agradat una pàgina o has volgut guardar-la perquè era de gran utilitat?
Per mostrar la barra de marcadors hem de PICAR les tres ratlles de herramientas, MARCADORES.
Un cop tenim la barra de marcadors podem afegir pàgines o organitzar-les en carpetes. Principalment la gran utilitat dels marcadors, específicament, és per les traduccions (enllaç).

En aquest enllaç on trobem els botons de navegació de traducció, hi ha tots els idiomes existents, els quals ens són útils per traduir qualsevol pàgina.

Per obtenir el botó de traducció de català, per exemple: ARROSSEGUEM, el botó de català a la nostra carpeta de marcadors corresponent, per així quan tinguem el text que vulguem traduir puguem clicar i tenir-ho traduït al moment.

En el cas que traduïm el text, tenim l'opció de veure-ho en format traduït o original. En la versió original si posem el cursor a sobre de qualsevol text sortirà com ajuda un recuadre d'aquell fragment traduït. Veiem un exemple perquè ho tingueu més clar, ho podem veure en aquesta noticia en el diari la Vanguardia en castellà:





Per tant el Google és fàcil d'utilitzar i manipular perquè com heu vist ens ofereix gran quantitat de funcions útils. És un navegador molt utilitzat ja que tothom es sent a gust amb la seva rapidesa i la seva fàcil utilització.



Per saber-ne més del tema
He escollit un parell de gravacions interessants per ampliar la informació i així pogueu conèixer més sobre aquest apartat d'aquest blog:

- La primera tracta sobre 5 extensions molt útils i senzilles per el dia a dia amb el vostre ordinador:

       


-La segona ens parla sobre la comparació dels navegadors i Google Chrome:

       


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada